avsaknad av ord

         
svart
är avsaknad av färg, precis som jag. avsaknad av liv, ork och livslust. vill inte synas, höras, bli tänkt på eller vetas om. varje sekund är en evighet att härda ut, varje rusande hjärtslag är en plåga. tusen måsten, borden och krav regnar över mig, hela världen tycks hänga över mina axlar utan det minsta tecken på samvete. (pain is not ashamed to repeat itself)

gick ut i linne och strumpor i minusgrader för att känna något annat än allt det där jag inte kan sätta ord på. ..mest redigerar jag bilder och filmer i brist på ordförråd, språk och talförmåga. det blir mitt sätt att ventilera, prata, få ur mig.. när inga känslor kan uttryckas på annat sätt.


starlight

"det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer"finaste A, en stjärna i mitt kompakta mörker
tack för att du finns


Esther

Esther -mina favoritscener ur filmen (The Orphan)..that's the story of
that's the glory of love..


låt dom aldrig få se dig skaka

allt ser så vackert ut på håll
allt låter så bra om man håller käften
allt känns så bra.. hos alla andra

spackla igen alla sprickor med leenden, kaffe och piller. måla över alla brister med lögner och bortförklaringar. gå med bestämda steg som om du visste vart du är på väg. låtsas att du inte är vilse och se dig omkring som om du vore van.

(bara närsynta människor kan se dig då)

gå aldrig nära någon
igen..


streets with our names


för att syskon delar 100% arvsmassa


silence is a girls loudest cry

                                  
silence is a girls loudest cry
; för det är då det inte längre finns några ord kvar som hörs, inget som inger hopp. det är då man insett att det inte finns någon räddning. när en människa tystnar.. då är det allvar. då är gränsen nådd och allt ljus utom räckhåll. allt är sagt och rösten har tagit slut. stum efter alla skrik på hjälp. tystnaden tar över. ingen orkar skrika sig igenom ett helt liv.


hej mitt liv

att sparka in dörrar, kasta omkring inredning, skrika och banka huvudet i väggar och skåp verkar vara det mest spännande som händer nu för tiden. mest går livet ut på sitta i en soffa och stirra ut i luften. tusen saker snurrar i hjärnan, halva, hela, splitterpussel av saker jag måste göra, fixa, laga, ska, borde, fortsätta med, avsluta, påbörja.. kaos. tänker "tar en halv cigg under fläkten och tänker på vad jag ska börja med av allt", men när jag fimpat kommer jag på att jag inte ens hunnit börja tänka på vad jag skulle tänka ut att börja med. stirrar i soffan igen med en torktummlare på högvarv i huvudet. ekar, skriker, spinner, tar aldrig slut. efter en stund tänker "nej måste göra nåt", tar en till cigg under fläkten för att tänka ut i vilken ände jag ska börja, men hinner inte börja tänka så långt förrän jag är tillbaka i soffan ännu en gång. hej mitt liv.


11


RSS 2.0