KRIG

KRIG! Personal vs. Ellen [allt står på spel]
nu är det jag och mitt mot dom..
hey, here I am.. Borderline-Beserk-Baby

-"det är inte lätt för oss att resonera och diskutera med dig Ellen, eftersom man hela tiden pratar med tre olika personer i tre olika åldrar fast i en och samma kropp" /A

jag tolkar fel men rätt, förvirrade budskap blir till tornado i min kropp. vad är rätt och fel? i vilka fotspår ska jag trampa? jag överreagerar, gråter hysteriskt över småsaker jag aldrig skulle brytt mig om förut. nu blir jag en trotsig tjurig barnunge som det inte går resonera med alls. komplicerad och svår. starta aldrig en relation med mig!


PARIS

PARIS
14-19 november 2011


fucked up fairytail

you believe in me, but I'm BROKEN!
and all I feel is this Cruel Wanting
I've been falling for all this time
and now, I'm
Lost in Paradise

jag är dubbelvikt och ut&in. i varannan mening byter jag åsikt. jag är den totala motsägelsen i egen hög person, den äkta kluvenheten i människoform. som en felvänd magnet, syd och nord, två motpoler i min kropp som bara skriker motsatser. vem har rätt?

[som en slingrig huggorm glider jag ur händer]

eifersucht
sehnsucht
ich will dich für mich allein


jag känner mig som en levande tolkningsfråga. alla gränser är nådda och min röst är inget av värde längre. inte ens bokstäverna här. jag försöker förklara och försvara med tunna argument.. men ingen hör! jag blir avbruten i meningar, totalt missförstådd och feltolkad.

idag är elakhetens dag. Amy & Pem.. ni vill mig väl..
men på helt fel sätt!


november i Paris

flygplansflykt från fittstad till frihet; november i Paris hos Maria & lillasyster Fanny


fact is fact

"lycka är ett tillstånd, inte ett mål"

jag är världsmästare i att förstöra allt i min omgivning, expert på att trasa sönder sånt jag älskar. jag borde få medalj i att svika alla som vill mig väl, förstaplats i att krossa hjärtan och rasera murar av trygghet.

jag spottar på mina änglar och
bjuder upp demoner till dans

orden tappar styrka när jag bokstavshorar
som att kasta pärlor till svin.. !obehindrat!
..det är nog min största talang här i livet.

"kom och var mitt hjärtas slav"


Tamsin & Mona

här är min förvridna lilla version av filmen "My Summer of Love"
(himmel / helvete, kärlek / svek, löften och konsekvenser)

"THE MOST DANGEROUS THING TO WANT.. IS MORE""if you leave me I´ll kill you.. and then I'll kill myself"


tala är silver och tiga är guld

att överreagera är tydligen min största passion nu för tiden. jag är skör, fragile, är det en ursäkt att ställa till med scener? djupa suckar, arga blickar, barnsliga bråk och löjliga tårar. förlåt alla. jag ska inte vara till besavär mer. jag som lovat mig själv att hålla käften när det inte finns argument som kan förklara mina känsloutbrott. alla ord ekar i mitt huvud.. "ellen, nu tycker jag du överreagerar" "måste du förstora upp allting till problem?" "ellen, du är aldrig nöjd, så fort du har fått det du vill ha så är det alltid något annat du ska klaga över" "varför kan du inte bara släppa det och lyssna på vad vi säger?" "vi är inte arga på dig, men du drar ju bara ner dig själv i sånt som du själv bara tolkat in" "varför kan du inte se sanningen? du ser ju bara negativt på allting" "ellen, du letar hela tiden efter nya problem" "varför kan du inte vara nöjd med det du har?" you're right! jag är pain in the ass och borde inte få existera bland människor. inuti skriker jag på mig själv; varför kan jag inte bara hålla käften? gång på jävla gång lyckas jag göra folk i min omgivning upprörda över mitt sätt att reagera. tala är silver och tiga är guld. nu förstår jag innebörden av det. har alltid undrat över det citatet, men nu går det upp för mig. tystnad föder inga krig. men eftersom min mun vägrar stängas igen så måste jag stiga undan. jag är ledsen, det var aldrig min mening att såra någon. jag vet inte varför jag sprutar eld med mina ord, vet inte varför jag ständigt ska bränna hål på sånt jag älskar. jag kan inte kontrollera mig själv. tig din jävel! jag vill bara vara guld värd! (..off I go..)


"inside ruptured""ok, everything’s going ok. smoothly, gently, quietly.
'cuz everything’s going ok. everything is.. oooh, ok.

no one knows what it feels like. no one knows how it feels.
no one knows how I feel, being;
broken,
inside ruptured, soaking
, wet of sweat, but ok.
"never mind problems", creeping..
and keep me awake"


RSS 2.0