where is my mind?

Hur många gånger har jag inte SAGT:
"jag vill inte ha dom i min närhet, vill inte tappa kontrollen"
 
Eller var det bara i mitt huvud? Kanske både och? (..eller?..)
Where is my mind?
 
Gränser..?
BorderFuckingLine(less).. Alla gränser har nu suddats ut helt. Kan inte skilja på TANKE och VERKLIGHET. Vad är vad? Allt blir till ett. Tankar blir handling.. inga spärrar finns kvar!
 
Jag har hotat, varnat, hela tiden varit ärlig, menat varje ord. "(impulsstyrd och kapabel till vad som helst)" Jag trodde att ni trodde mig och tog mig på allvar. Tydligen inte. Kanske var jag inte TYDLIG nog? Kanske tänkte jag bara alla ord?

SuckerFucker

Fucker of the Fuckers! Sucker of the Suckers!
Hate me! Rape me! Take me! Waste me! Fuck me! KILL ME!

..I'm just a bad kid like mom and dad raised me..

Girl: I'm depressed
Society: You're overreacting
Girl: I cut myself
Society: It's for attention
Girl kills herself
Society: We didn't see the signs

I'm the ghost of a girl that I used to know well
I'm the shell of a girl where I used to belong


FUCKING FUCKERY

FUCK THIS FUCKING FUCKED UP THING CALLED "LIFE" (CROWDED BY FUCKING MORONS). FUCK THESE FUCKING FUCKED UP PEOPLE WHO'S TOO FUCKING FUCKED UP TO SEE THAT THEIR ABSENCE IN THIS FUCKED UP WORLD ARE THE FUCKING REASON THAT I AM SO FUCKED UP! FFS!

it's always darkest before the dawn

Syster är hemma. Underbara älskade lillasyster. Vi ringer och gråter i telefon, snyftar i varsin ände, minuter utan ord.. MEN ALDRIG HAR VI FÖRSTÅTT VARANDRA SÅ BRA!
 
"smell the roses, throw them down
only whisper, make no sound
don't want the world to know the truth
you have been broken and abused.. by you!"
 
Hon tar dom igen! Hon tar dom igen! Även om dom inte är mina så tar hon dom ännu längre ifrån mig. Med mening? Nu förstår jag lillasysters jealousy issues ännu mer. Fuck this!

Tal av Hjärter Dam

"dom jävlar som förändrat mig ska jag föralltid hämnas
vems öde det än ämnas sjöng hennes vackra röst
dom bugar sig för myten och vänder kappan efter vinden
och dom kysser mig på kinden och jag spyr på deras tröst
dom lägger sig och vilar tryggt och barnsligt vid mitt bröst
och när dom fått sin glädje går dom ut, för dom får allt ett slut
deras sorger tidvis domnar, det blir vår och det blir sommar
men här vilar en förbannelse av höst
 
och dom ler åt allt och inget och ger fan i besvären
och dom skrattar åt missären för den har som sett förut
och den kärlek som jag ger är blott en del av den jag saknar
varje morgon när jag vaknar, var sekund och var minut
har någon nånsin sagt till mig hur kärleken ser ut
och varför den kan lämna sånna hål? den sticker som en nål
och förvandlar mina närver till stoft och sot och skärvor
och förvandlar varje amorpil till krut
 
och dom sover gott om natten när dom klarat sina läxor
själv sover jag med häxor som ingen bjudit hit
och ingen tycks förstå det sår som svider i mitt hjärta
för deras sår av smärta kan man badda lätt med sprit
men dom jävlar som förändrat mig dom dödar bit för bit
och glädjen har försvunnit liksom jag, men jag hittar den en dag
och jag är envis kan man tycka, men jag ska finna all min lycka
om så DÖDEN ska bli den som tar mig dit"

Min vardag

Kedjeröker och försöker överleva i alla fall "tills nästa cigg".. (det beskriver nog hela min vardag de senaste veckorna). Ingen koll på klockslag, datum, dag eller månad. Ser ciggen minska i paketet och får mer och mer panik bara av tanken att sätta foten utanför dörren. Förbereder i huvudet hela dagen inför den långa hemska färden ner till macken. Kommer på att det finns en människa man måste vara i kontakt med; Expiditen! Blir rädd att behöva använda rösten, kommer på att inte ett ord lämnat min mun idag. Hostar till och övar på ett "hej", och blir chockad av ljudet. Hade visst glömt hur min röst låter. Var längesen jag pratade.
 
Väl nere på macken står jag livrädd och skakar när jag till slut stammar fram att jag vill ha ett paket cigg. Hör plötsligt en röst som säger "allt bra eller?" och förstår att han som står bakom kassan och räcker fram ett paket cigg tydligen pratar med MIG! Han frågar MIG om "allt är bra".. just MIG!
 
Går ut därifrån tårögd och helt chockad över att NÅGON såg mig, tittade på mig och PRATADE med mig. NÅGON UNDRADE om hur det var med MIG! Är fortfarande i chock när jag skriver nu! (?)

secrets better left unspoken..

WHAT IF MY REASON TO STAY, IS MY REASON TO GO?
 
minns du mig om jag minns dig? säg att jag finns i dina tankar så som jag tänker på dig. kom ihåg mig! jag kommer aldrig glömma, kom ihåg det. glöm aldrig! om du får bo i mitt hjärta, får jag bo i ditt? jag lovar att aldrig mer störa, inga nya minnen ska jag skapa. jag lovar att försvinna om du lovar att aldrig glömma mitt namn. om du lovar att titta upp på natthimlen så lovar jag att skriva ditt namn med stjärnorna. mer än så ska jag inte påminna om vårt farväl. vill du byta ord? du har mitt här om du ger mig ditt.
 
i want someone to know
someone to help
but nobody can help
so nobody can know
 
NO REASON TO STAY IS A GOOD REASON TO GO!

Ellen went missing

wounded is the deer that leaps highest
and my wound, it cut so deep


Jag har nu tappat räkningen på hur många som "inte känner igen" mig. Det gör mig mer vilse än någonsin, (speciellt när det är människor som kännt mig i flera år, och några näst intill hela mitt liv.) Alltså nu konstaterat: Ellen went missing.

Men jag då? Jag som skriver här nu med Ellens händer, hennes fingrar på hennes tangentbord? Klädd i Ellens skepnad, tittar ut ur hennes ögon och talar med hennes röst.. vem är då jag?

Just det, nu stället jag samma fråga som alla i min omgivning gör. Ingen vet vem jag är och ingen vet var Ellen är gömd. Så fucking jävla otäckt, skrämmande och läskigt, och för att inte tala om det absolut värsta; Den bottenlösa kolsvarta fruktansvärda Ensamheten. Den värsta sortens av ensamhet som finns. Den som gör mest ont. Den som dödar; När man är omgiven av alla man älskar, alla som bryr sig, alla som vill väl, vill hjälpa, vill finnas och hålla om.. och man ändå känner sig som man vore den enda levande varelsen i hela universums oändlighet.

Och det blir ju inte precis bättre med det FAKTUM att ensamheten även tar form i fysiken. En efter en försvinner och jag går nu mera sönder endast av ordet "hejdå". (Jag skriker, spricker, brister, blöder). Hur mycket personen än förklarar och försäkrar mig om att "vi ses igen" spelar ingen roll.

I don't care about the reason why. Fact is; You are leaving! Taking off, away from me! And THAT is whats KILLING ME! You're not here with me anymore!


Är allas vardagsrum såhär?

Det flimmrar på min skärm, blixtrar i ögonvrån. Nonstop activity. Det kryper insekter i mina kläder och möbler, spindlar krälar, kryllar, fyller väggarna svarta. Konstiga ljud inuti och utanför huvudet ekar trots musik på maxvolym. Inget kan överrösta något annat, som om jag hör alla existerande frekvenser på samma gång. Väggarna rör på sig och tavlorna åker fram och tillbaka. Golvet vibrerar, bubblar, böljar som vågor. Allt är som en kronisk svag jordbävning i extrem slow-motion. Är ständigt på helspänn, nästa sekund kan vad som helst komma flygande. Måste vara beredd att parera! FUCK! Är allas vardagsrum såhär?

Okej, det här kan inte vara normalt.. TV:n fladdrar som om den vore lika tunn som ett papper. Det flyger in kottar genom stängda fönster, lika stora som fotbollar och studdsar mot väggarna. Vågar knappt andas! Den stora svarta pantern ligger och stirrar på mig igen. Röster och skuggor försäkrar mig om att jag inte är ensam här och att jag måste rätta mig efter dom. Jag har ingen talan! Tassa på tå! Gör inte pantern arg! Den bestämmer här! TV:n fortsätter blixtra, försöker hitta om det finns något regelbundet mönster. Det kryper ut stora skalbaggar ur väggkontakterna.. VAFAN?! Hjälp!..


I can't be tamed

Det här är jag. En precis exakt sjuk jävla perfekt förklaring.
Såhär ser det ut när orden inte räcker till:For those who don't know me, I can get a bit crazy
Have to get my way up 24 hours a day 'cause I'm hot like that
Every guy, everywhere just gives me mad attention
Like I'm under inspection, I always gets a ten, 'cause I'm built like that

I go through guys like money, flying out the hands
They try to change me but they realize they can't
And every tomorrow is a day I never plan
If you're gonna be my friend, understand:

I CAN'T BE TAMED! I CAN'T BE BLAMED! I CAN'T BE CHANGED!

if there was a question about my intentions, I'll tell ya
I'm not here to sell ya, or tell you to go to hell, I'm not a brat like that
I'm like a puzzle but all of my pieces are jagged
if you can understand this, we can make some magic, I'm wrong like that

I wanna fly, I wanna drive, I wanna go. I wanna be a part of something I don't know
and if you try to hold me back I might explode. By now you should know
I'm not a trick you play, I'm wired a different way
I'm not a mistake, I'm not a fake, IT'S SET IN MY DNA!


You left me speechless - as usual..

Jag har varit utan ord i veckor nu. Mest letar jag hysteriskt efter färdigtryckta citat och ordspråk för att kunna definiera och hitta mig själv någonstans. men inga ord i världen räcker till när alla omkring mig har bytt skepnad till levande frågetecken. Förvirrade går alla runt och väntar på något slags svar, stirrar på mig som om det är min enda uppgift här i livet att räta ut alla frågetecken till utropstecken! Det gör mig ännu mer ordlös. "Jag vet inte" har blivit min standardfras, och det är fan det mest ärliga jag kan säga. JAG VET INTE HELLER VARFÖR JAG ALLTID FUCKAR UP ALLT! (bad habit?) Jag lovar att ge alla svar när jag hittar dom!


RSS 2.0