Affinity

 
"My affinity, we will be in sunlight soon,
the places I long to visit with you..
There is no longing in me now, you have taken all that.
You had the last thread of my heart..
I wonder, when the thread grows slack.. will you feel it?"

Dubbelhjärtad

Förhör, bilder, frågor, papper, flashbaks & återberättande av situationer där jag blackat out. Så otäckt att läsa om sina egna ageranden så utförligt trots att man inte har en aning om vad man gjort. Det kunde ha varit någon annan.

 

Är rädd för empatilöshet. Känner fortfarande inte.

 

Har jag empati? Om, i så fall varför bara för vissa och varför ingen alls mot andra? Dessutom utan orsak? ..jag är en gåta!..


Practicing for Hell

en förnimmelse av domedag genom hennes ärliga blick. hennes läppar formar aldrig riktigt orden men i hennes andetag kan jag höra melodier ifrån förr, och jag vet precis vad hon menar.. vi dansar samma dans på varsitt håll i varsin ensamhet. hon ville kanske bara försäkra sig om att jag vet hur man dansar med ödet? tro mig, jag kan varje steg utantill. jag kommer förmodligen redan vara framme vid helvetets port innan hon ens börjat första akten. jag vet jag tar ut i förskott men vafan, kärlek är för dom som har tur, och efter 25 år som en vandrande olycka så vet jag vart jag ska gå. Practicing for Hell (again). och nej, det är inte du, det handlar inte om dig. jag räknar inte längre och omständigheterna spelar inte heller någon roll, inte vem var hur när varför, där finns inget att hämta när det slutgiltliga svaret redan finns i våra händer. hon klär sig nu för krig och jag tänker stå bakom så länge det bara går.. (så länge jag bara får)

vem kan se mig?

en lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån.

Lilla Ego


fall like me

why do you have to break you wings

to learn how to fly?

man lär sig egentligen aldrig av sina misstag

varken det första, andra eller tredje

det är bara när man får en allra sista chans

som man vekligen inser vad man håller på med

 

"det är dåd som det här som förföljer mig vart jag än går

och jag flyr i skydd av mitt privata moln

jag ska stjäla en skatt, den som döljer sig vid regnbågens slut

den är min, den är du, (ett perfekt substitut)"

say that you will live for this

and I will die for you

"ingenting har något värde utom minnet av allt som var vårt"


Destination Framtid

BACK ON TRACK.. eller FINALLY ON TRACK (at the train). Jag är nu officiellt ombord på "tåget" som Amy har pratat om i flera år.. att "hon kan köra mig hur långt som helst på väg mot ett bättre liv, mot hjälp ut ur mörkret.. men så länge jag inte hoppat på tåget och är med på banan så skulle hon bara köra varv efter varv medan jag bara står still".

 

Det har nu gått ett och ett halv år sedan jag blev utskriven efter låååång tid på avdelning 24. Amy säger att "hon inte sett ett endaste tecken på att jag förändrats eller kommit framåt ens en enda millimeter.. mest bara bakåt". Hon har rätt.

 

Men NU är förändringarnas tider. NU är jag ombord, och det är kanske som Amy säger att "jag inte varit redo förän nu?" Dom säger jag "visar klart och tydligt att jag vill ha hjälp".. DOM TROR PÅ MIG NU! DOM SER MIN KAMP, VILJA och MOTIVATION! Jag är oändligt tacksam över mina änglar..

 

(my heroines)

"ett under att ni ser mig

att ni fortfarande ser mig"

 

Tågets avgångstid är nu. Cilia är lokförare och de andra sitter med mig i vagnen. Jag är rädd, vet inte vart vi är på väg någonstans. Det enda jag vet är att nu är jag I ALLA FALL PÅ VÄG..!


ATM

Beloved Beholders of my Barely Beating Broken Heart

(at the moment)

 

Nina, Kia, Ninja, Amy

 

om jag hade lite kraft kvar att ge

om jag hade lite hjärta att dela med mig

om jag hade lite kärlek så var den till ER

 

and when I build walls

YOU are the ones I want to break them down

HEROINES

and if we never talk again

please remember that I'm forever changed by who you are

and what you meant to me..

 

- "allt som glimmar är inte guld, det kan vara silver också" /Kia


fail baby

jag vill ge henne allt, ge henne universum, förklara med alla ord på alla språk i hela världen hur mycket hon betyder, hur mycket jag älskar.. men inga ord lyckas lämna min mun. FAIL!

 

"pay more attention to the music i play

cuz the lyrics tell the words I fail to say"

 

försöker tänka så högt och hårt jag kan för att hon ska höra vad som snurrar i min hjärna. kanske skulle hon kunna förstå och reda ut trasseltankarna bättre än jag? kanske skulle hon kunna snappa upp sånt jag inte hinner? kanske skulle hon höra hur mycket hon betyder? min enorma tacksamhet? kärleken för henne! Ninja.


cry baby

jag kastade locket till tvättkorgen på dörren när hon gick, som om hon skulle höra, vända om, öppna igen och stanna hos mig, se min extrema skräck över att bli lämnad ensam. patetiskt! med tvättlocket liggandes på dörrmattan utan Kias gensvar bryter jag ihop och bildar sjöar av salt på mitt köksgolv av trä. själen skriker.. och jag med den. tappar begrepp om tid, ser mig själv ovanifrån. hundratusentals tankar per sekund. försöker hinna ifatt, hinna höra, hinna förstå. av någon anledning är allt jag snappar upp enstaka lösryckta ord på engelska.. "craving" "don't" "no" "come back" "why" "don't leave" "love me".

 

patetiska lilla egoidiot, tror du någon vill ha dig nu? se dig nu? det finns ingen som kommer kunna rädda dig hur högt du än skriker. ingen orkar. ingen kommer tycka synd om dig.. du är vuxen nu ellen, 25 fucking år! you're on your own.. deal with it! det finns INGEN som kan ge dig det du vill ha! (och egentligen vet jag ju så väl).

 

"det är mycket lättare att se tillbaka på vad man hade

än att se framåt och inte veta vad man får"

 

-vad rör sig under ditt blonda ruffsiga hår?

- ellen, snälla prata med oss!

 

om någon så lite som blåser på mig nu så faller jag. förlåt kära omgivning, jag är inte menad att vara här.. "scandal" "freak-show" "drama queen" "immature" "fuck up" "LOATHE". en del ord fastnar när dom sägs i hast i förbipasserade meningar av människor omkring. en del ord fastnar och vrids om till värre ord som passar sina egna värderingar om en själv. en del ord bara är.. självklara!


IED

"INTERMITTENT EXPLOSIVE DISORDER: (IED)"

 

"IED sufferers get paranoid, distrust people, feel anger, frustration, inadequacy and bitterness. Tension builds up over time. They can suddenly "snap". Their actions far exceed anything anyone has ever done to them. Just like festering volcanos they can erupt at any time and at any minute. Following their outburst they are likely to blame people around them for causing their outburst. They are emotionally damaged individuals, that are likely to have been ignored or experienced, witnessed violence or abuse in childhood."

(-hej jag?)

[ the mystery isn't who, but why? ]


P

(våldgästning?) this is it! is this it?
Miranda och Ellen goes P
[20:59]
OMG
(it was the fucking it)

RSS 2.0