Scandal went Apocalypse

En eskalerande skandal. En tickande bomb utom kontroll. En förtvivlad förkrossad ADHD/Borderline-Ellen driven av rent svart hat med hämd i blicken är INTE att leka med. Utan samvete agerar jag blindt och brutalt. Tusen taggar utåt och jag hugger så fort jag får chansen.. skoningslöst. Kanske är det för att MIN VÄRLD har gått under, men att jag ser alla i min omgivning fortsätta sina liv utan problem som om inget hade hänt. Nonchalanta jävlar! Jag vill bara slå sönder allt och alla, hämnas för att livet är så orättvist och slita ut alla människors hjärtan så dom FATTAR hur ont det gör. Ni HÅNAR mig genom att leva och skratta och fortsätta andas som förut. Världen HÅNAR mig genom att fortsätta snurra runt solen och inte visa några som helst tecken på universums egentliga undergång. Jag vill inte vara med i en värld där till och med stjärnorna fortsätter tindra trots att dom egentligen dött ut. JAG vs UNIVERSUM- och självklart blev min sista hållplats Psyket "Home sweet Home" ..Fucking lyckat Ellen!
 

I never fail to fail

Sparkar hål i vägg, häller mat i personals hår, tar sönder bil, sparkar dator i bitar, skrämmer katt, skrämmer grannar, skrämmer mig själv. Utskällningar, möten, dagliga hot om ringa polis, handräckning, inläggning. Förbud att gå i trapphus ensam, måste hämtas av personal för att gå ner, gå ut, gå hem. Min lägenhet är ett fängelse på tredje våningen som jag lyckats bygga helt själv tack vare aggressiva okontrollerade handlingar. Kränkande kravfylld isolering i isola. I never fail to fail! Nu känner ingen igen mig. Jag faller, oförmögen att förklara för tåtassande uppgivna människor. Deras frustration är frustrerande. Dom säger "vi famlar i mörker efter dig Ellen". Hur kan jag få dom förstå att jag gör detsamma? Svarta hål av sorg blir till svart hat. Jag skriker, sparkar, exploderar. Kom inte för nära, JAG SKADAR NUMERA MED FLIT.

Hämd

"the saddest part isn't that with each passing day I feel like I need you more

but it's the fact that you don't need me.. at all.."

 

Världen tog mitt ljus ifrån mig, slet henne brutalt iväg. Nu ska jag hämnas på världen och allt som hör där till. Varning; håll er på avstånd, för nu krigar jag mot allt! Jag är en empatilös jävel utan samvete, kapabel till vad som helst. Ilskan kokar i mig.. snart smäller det!

"I don't wanna go on

living in this world without you"


hejdå

det vackra som var du & jag
det rår sig ingen sorg i världen på

I hate/love you

I hate you for the sacrifices you made for me
I hate you for every time you ever bled for me
I hate you for the way you smile when you look at me
I hate you for never taking control of me
I hate you for always saving me from myself
I hate you for always choosing me and not someone else
I hate you for always pulling me back from the edge
I hate you for every kind word you ever said
I love you for everything you ever took from me
I love you for the way you dominate and you violate me
I love you for every time you gave up on me
I love you for the way you look when you lie to me
I love you for never believing in what I say
I love you for never once giving me my way
I love you for never delivering me from pain
I love you for always driving me insane

mentally fucked

I'm mentally fucked and it's all your fault!
 
"Shall I abide in this dull world
which in thy absence is no better
than a sty?"
 
being depressed doesn't mean that everything about your life is wrong..
it means that everything is going great..
..and you still want to die..

RSS 2.0