kent - Den vänstra stranden

 
"Je me souviens des jours passés ensemble comme les meilleurs de ma vie.
Glissant l'un dans l'autre et disparaissant.
 
Je voulais simplement te dire que je suis réveillée maintenant.
Je crois que nous pouvons peut-être commencer.
 
Revenir, c'est pas si simple. Je voulais te joindre une dernière fois."

DÅ SOM NU FÖR ALLTID - (låt för låt)

ANDROMEDA
HJÄRTAT BLIR ALDRIG FULLT. EN LIVSTID SKA FÅ PLATS DÄR. ALLT DET HÄR OCH MER. DET FÖRLORADE, DET VI VANN. OCH OM HJÄRTAT ALDRIG BLIR FULLT. OM ALLT DET DÄR DOM SA ÄR SANT, SÅ MÅSTE SAMMA SAK KUNNA GÄLLA FÖR ETT HELT LAND. FRÅN MITT SOVRUMSFÖNSTER HÖR JAG KLOCKORNA SOM RINGER. NÅNTING BÖRJAR, NÅT TAR SLUT. I MITT LIV STÅR DET STILL HUR JAG ÄN SPRINGER. MITT HJÄRTA ÄR DITT LAND NU. INGET ÄR FÖRBJUDET HÄR. INGA GRÄNSER, INGEN MUR. SER DU LJUSET FRÅN ANDROMEDA? VI VAR KIDS (JUST KIDS), VI VAR SMÅBARN. VI VAR KIDS (JUST KIDS), I EN SPÖKSTAD. VI VAR KAOS, (VÄXTE UPP) UTAN ANSVAR. VI FÖRSTÖRDE (VÅRT LIV) MED VÅR VÄNSKAP. MEN JAG ÅNGRAR INGENTING AV DET VI GJORDE. DU KAN KOMMA DIT DU VILL OM DU TROR PÅ DET. VARJE TANKE, VARJE DRÖM, VARJE HJÄRTSLAG KOMMER EKA MYCKET HÖGRE I EN DÖD STAD. HJÄRTAT BLIR ALDRIG FULLT, ÄVEN OM DET GÅR I TUSEN BITAR. JAG KAN GÖRA PLATS OM DU KAN TÄNKA DIG ATT DELA. VI KAN FIRA ÄNNU EN JUL NU. VI KAN LÄNGTA EFTER SNÖN SOM FÖLL, I LANDET SOM FÖRSVANN UNDER LJUSET FRÅN ANDROMEDA. SÄG VAD TÄNKER DU PÅ? JAG VET HUR LÅNGT DU KAN GÅ. SOM LJUSET FRÅN ANDROMEDA.
TENNSOLDATER
DU SÄGER VAD DU VILL, TÄNKER VAD DU VILL, MEN ÄNDÅ KRÄVER DU MER. DITT ORD HAR BLIVIT LAG. RÄTTFÄRDIGA DITT HAT MED ATT JAG FÖRTJÄNAR DET. JAG VET VAD SOM HÅLLER DIG VAKEN. DET ÄR SAMMA SAK SOM HÅLLER MIG VAKEN. DU VINNER ALLA VAL. DU BRINNER FÖR DIN SAK. DU STÄLLER BARA FRÅGORNA MED SVAREN DU VILL HA, MEN DET KAN JAG TA. DITT FÖRAKT FÖR MIG ÄR GRÄNSLÖST NU. OCH DET SOM GÖR MIG TILL MÄNNISKA, (NEJ, NEJ GÅ INTE DIT!) ÄR BARA MIN OÄNDLIGA LÄNGTAN, (RÖR MIG, BERÖR MIG). MEN JAG KAN INTE LURA MITT HJÄRTA. HUR GÄRNA JAG ÄN VILL KAN JAG INTE LURA MITT HJÄRTA. VI VÄLJER VÅRA ORD. VI HÅLLER INGA TAL. VI HUKAR OSS OCH VÄNTAR PÅ SLAGET. (OCH DU SÄGER) "MEN DET ÄR BARA ORD". MEN HAT ÄR HAT VEM SOM ÄN HÅLLER I VAPNET. JAG KAN INTE LURA MITT HJÄRTA, HUR GÄRNA JAG ÄN VILL KAN JAG INTE LURA MITT HJÄRTA. NÄR VÅR LÄNGTAN HAR BLIVIT BESATTHET OCH ALL NÄRHET ÄR TABUBELAGD, DET SOM TAR OSS IGENOM NATTEN ÄR BARA DRÖMMARNA OM NÄRKONTAKT. JAG KAN INTE LURA MITT HJÄRTA..

VI ÄR FÖR ALLTID
HISTORIA, ALLTING HANDLAR OM VÅR HISTORIA. ALLA DOM SOM GÅTT MOT STRÖMMEN. DOM SOM GÅTT SIN EGEN VÄG. DRÖMMAR, ALLTING HANDLAR OM VÅRA DRÖMMAR. NÄR VI DRÖMMARE SLUTAT DRÖMMA, HAR NI ANDRA INGA DRÖMMAR KVAR? DOM KOMMER SJUNGA SÅNGER OM OSS. VI ÄR FÖR ALLTID. DOM KOMMER GÖRA FILMER OM OSS. VI ÄR FÖR ALLTID. DOM KOMMER SKRIVA BÖCKER OM OSS. DÅ SOM NU FÖR ALLTID. MEN VI GLÖMMER, JA GUD SÅ LÄTT VI GLÖMMER DET SOM DREV OSS, FICK OSS GNISTRA SOM DOM STJÄRNOR VI EN GÅNG VAR. HISTORIA, ALLTING HANDLAR OM VÅR HISTORIA, SÅ SNÄLLA GÅ MOT STRÖMMEN. JA GÅ DIN EGEN VÄG. DET ÄR DU OCH JAG FÖR ALLTID. FÖR ALLTID. JAG BARA SKOJAR, INGEN KOMMER SKRIVA BÖCKER. JAG BARA SKOJAR, INGEN KOMMER GÖRA FILMER. JAG BARA SKOJAR, INGEN KOMMER SJUNGA SÅNGER OM OSS, INGA SÅNGER OM OSS.. VI ÄR FÖR ALLTID. SNÄLLA GÖR FILMER OM OSS. VI ÄR FÖR ALLTID. NI MÅSTE SKRIVA BÖCKER OM OSS. DU OCH JAG FÖR ALLTID. NI MÅSTE SJUNGA SÅNGER OM OSS. DÅ SOM NU FÖR ALLTID.

DEN VÄNSTRA STRANDEN
JAG TAR DEN LÅNGA VÄGEN HEM, ÖVER BROARNA EN MORGON PÅ VÄSTERLEDEN. DOM HAR BYGGT PARKERING ÖVER ÄPPELODLINGEN DÄR VI SPELADE IN FILMER. JAG TAR DEN LÅNGA VÄGEN HEM. GRUSET KNASTRAR, DAMMAR I VÅRSOLEN. TUSSILAGO SOM GULD VID DIKESKANTEN. DU SA ATT DU ALDRIG MER VILL SE MIG IGEN. OCH JAG SÅG DET KOMMA, HÄR KOMMER DET IGEN. SOM ETT REGN ÖVER VARMA VATTEN. SOM TÅRAR OCH BLOD I SANDEN. SOM EN MÖRDARE GENOM NATTEN. KOM OCH MÖT MIG PÅ VÄNSTRA STRANDEN MED EN VIT ROS I DIN HAND. NU FINNS DET INGEN ENKEL VÄG TILLBAKA, MEN JAG FÖRSÖKER ÄNDÅ TEXTA DIG EN SISTA GÅNG. VILL BARA SÄGA ATT JAG HAR VAKNAT NU, ATT JAG TROR ATT VI KANSKE KAN BÖRJA OM PÅ NYTT. ÄVEN OM DET GÅTT 24 ÅR SEN SIST SÅ KAN JAG ÄNDÅ MINNAS VARJE DETALJ. DIN TYSTA LILLA ETTA DÄR I REGNET OCH "IN LIVERPOOL" PÅ REPEAT. FAST VI LEVER PÅ OLIKA KONTINENTER NU, EN MILJON MIL FRÅN VARANN, SÅ MINNS JAG DOM DÄR DAGARNA SOM DOM BÄSTA, DOM GLED IN I VARANN OCH FÖRSVANN. SOM ETT REGN ÖVER VARMA VATTEN. (KAN DU SÄGA NÄR VI FÖRSVANN?). SOM TÅRAR OCH BLOD I SANDEN, (MELLAN MINA FINGRAR SOM SAND). SOM EN MÖRDARE GENOM NATTEN. KOM OCH MÖT MIG PÅ VÄNSTRA STRANDEN, MED EN VIT ROS I DIN HAND.

NATTPOJKEN & DAGFLICKAN
SÄG VAD DU MENAR NÄR DU SÄGER ATT DU MENAR VAD DU SÄGER, NÄR DU SÄGER VAD DU TÄNKER & KÄNNER, NÄR DU SÄGER DET TILL MIG. ORDEN VÄGDE SÅ TUNGT NÄR JAG HÖRDE DOM SIST. NU ÄR DOM LUFT I ETT LUFTSLOTT, FJÄDRAR PÅ DRIFT SOM MASKROSFRÖN I VINDARNA. DU VET JAG ÄLSKAR DIN RÖST, DITT ALLVAR, DIN TON. NÅNTING HÄNDER I MIG, JAG BLIR EN BÄTTRE PERSON NÄR JAG HÖR DIN RÖST PÅ RADION. KAN DU TA HAND OM MIG OM JAG TAR HAND OM DIG? KAN DU VAKTA MIN RYGG OM JAG VAKTAR DIN RYGG? KAN DU TA ANDAN UR MIG, ANDAN UR MIG NU. SÅ VAD SKA JAG GE FÖR ATT HA DIG BREDVID PÅ MIN SIDA I STRIDEN FÖR NU ÄR DET KRIG. VI DUCKAR UNDER KULORNA. JAG VET ATT ALLT HAR ETT PRIS, VAD ÄR DITT PRIS? VAD SKA JAG BETALA FÖR DIN SYMPATI? EN KYSS I SKYTTEGRAVARNA? DU MÅSTE TÄNKA PÅ ORDEN SOM DU VÄLJER. DU MÅSTE STÅ UPP FÖR SAKERNA DU GÖR. VI MÅSTE STÅ UPP FÖR DRÖMMARNA VI SÄLJER. DET HANDLAR INTE BARA OM ALLT DET DÄR VI SÄGER. DET HANDLAR OCKSÅ OM SAKERNA VI GÖR. 

VI ÄR INTE LÄNGRE DÄR
TRAKTORER UTE PÅ GATAN, DOM BORRAR UNDER VÅRT HUS. SKUGGOR FALLER GENOM FÖNSTREN. MINA BLICKAR SÖKER LJUS. JAG TÄNKER PÅ DIG OFTA, JAG KAN ERKÄNNA DET NU, IBLAND PÅ FYLLAN SLÅR JAG DITT NUMMER, MEN JAG FEGAR ALLTID UR. JAG GLÖMDE HUR MAN LÄNGTAR, EN KONSEKVENS AV ATT HA ALLT. MEN DET FINNS INGENTING SOM LEVER HÄR SEN DU FÖRSVANN. VARFÖR ORKAR JAG ALDRIG VÄNTA? IT'S THE STORY OF MY LIFE. MEN JAG HADE ALDRIG DITT TÅLAMOD. JAG BARA JAGADE NÄSTA HIGH.. JAG ÄR INTE LÄNGRE DÄR. JAG ÄR NÅN ANNANSTANS. JAG TAR TÅGET HEM FRÅN SOMMAREN FÖR EN MIDDAG MED MIN BROR. HAN ÄR DET NÄRMASTE JAG HAR, EN VÄN. VI PRATAR SMÅTT OCH STORT. DET VAR INTE FÖRRÄN JAG FYLLT 24 SOM JAG ÄNTLIGEN FÖRSTOD ATT DET VIKTIGASTE VI HAR I LIVET ÄR BLOD PÅ BLOD. VI GÅR LÅNGSAMT HEM FRÅN KYRKAN, HAR SAGT FARVÄL TILL MAMMAS BROR. FÖRBI SLUSSARNA DÄR PILEN STOD, MEN VI SÄGER INTE ETT ORD. VÅRA DRÖMMAR ÄR SOM FILMER, FILMER VI SÅG SOM BARN, OCH DOM UTSPELAR SIG PÅ NATTEN, MEN VI DRÖMMER BARA PÅ DAGEN. VI ÄR INTE LÄNGRE DÄR. VI ÄR NÅN ANNANSTANS. DU KAN INTE FÖLJA MED NU DIT VI SKA GÅ, MÅSTE GÅ.

FÖRLÅTELSEN
FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG DIG, ÖGONBLICK DÅ ALLT VÄNDER. I MINNET EN MÅLNING SOM ALDRIG FÖRÄNDRAS VAD SOM ÄN HÄNDER. MINNS HUR VI PRATADE. ÖGONBLICKEN SOM DÖDADE MIG. OCH ALLT DET JAG SAKNAT BLEV PLÖTSLIGT EN FÖRDEL, JAG HADE EN FÖRDEL. VI ÄNDRADE PLANERNA VI HAFT, BYGGDE UPP NYA IFRÅN SCRATCH. OCH DU VAR SOM INGENTING JAG KÄNT. JAG VAR FÖRLORAD. ALLT VAR FÖRLORAT. DEN HÄR STADEN ÄR NAMNLÖS. ALLA GATOR ÄR ÖDE. ALLA HUS I RUINER. HÄR HAMNAR DOM GÖMDA, DOM PÅ FÖRHAND DÖMDA. JAG GÅR GENOM PARKEN HAND I HAND MED ETT SPÖKE DÄR ALLTING HAR VUXIT ÖVER IGEN. UTANFÖR LIGGER ÖKNEN, JAG SER BARA ÖKNEN. PLANER VI GJORDE UPP EN GÅNG, SOM DU MINNS EN DRÖM NÄR MORGONEN KOMMER. NU ÄR VI SÅ LÅNGT LÅNGT LÅNGT LÅNGT FRÅN MÅLET, FRÅN FÖRLÅTELSEN. ALLT VAR FÖRLORAT. JAG VAR FÖRLORAD. SÅ FINNS DET NÅGON MENING ATT SÄGA FÖRLÅT? FINNS DET NÅGON VÄG SOM LEDER OSS HEM? FINNS DET ENS ETT HEM DÄR VÄGEN TAR SLUT? KAN DU FÖLÅTA? JAG KAN FÖRLÅTA. OCH JAG HAR BARA ALLA MINA JÄVLA ORD, ALLA DOM DÄR STORA TOMMA ORDEN. FINNS DET NÅGON MENING I ATT VÄNTA PÅ FÖRLÅTELSEN? JAG TAPPADE TAKTEN. SLÄPPTE GREPPET OM VERKLIGHETEN. JAG VAR SÅ STOLT EN GÅNG. JAG VAR ELITISTISK, IDEALISTISK. FÖRLORADE MITT SÖKLJUS HÖGT UPP I ETT SEKELSKIFTESHUS. JAG GLÖMDE MIN DRIVKRAFT. DET FINNS INGET HJÄRTA OM MAN INTE HAR KUL. JAG FÖRLORADE MIG SJÄLV OCH ALLTING I MIN VÄRLD GICK SÖNDER OCH NU TILL SLUT SÅ FÖRLORAR JAG DIG. JAG HAR FÖRLORAT. ALLT ÄR FÖRLORAT. VI ÄRVDE VÅR SYND. VÅR EVIGA SYND. VI ÄGER VÅR SYND. VÅR EVIGA SYND. VÅR VERKLIGA SYND ÄR ATT VI TILLÅTER OSS ATT TRO...

SKYLL INTE IFRÅN DIG
DET FINNS RESOR DU GÖR BARA EN GÅNG PÅ EN VÄG SOM DU VET GÅR ÅT FEL HÅLL. ÖGONBLICKET NÄR EN ÖPPEN DÖRR STÄNGS. NÄR DU INTE LÄNGRE SKILJER MELLAN FIENDE & VÄN. DET KOMMER DAGAR DU BER OM ATT GLÖMMA. SAKER HÄNDER SOM ALDRIG FÅR HÄNDA. MEN DU RESER DIG UPP. DU MÅSTE RESA DIG UPP IGEN MIN VÄN. JAG VILLE GE DIG EN PERFEKT VÄRLD, MEN DET VAR BORTOM MIN MAKT, MITT FÖRSTÅND. OCH ÄR DET EN SAK JAG HAR LÄRT MIG AV MINA MISSTAG ÄR DET; SKYLL INTE IFRÅN DIG. DET FÖRTJÄNAR ATT SÄGAS EN GÅNG TILL. SKYLL INTE IFRÅN DIG. DET FÖRTJÄNAR ATT HÖRAS EN GÅNG TILL. SKYLL INTE IFRÅN DIG. JAG SKYLLER ALLTID IFRÅN MIG. DET ÄR SÅNT HÄR SOM ÄR FARLIGT MED MINNEN, PLÖTSLIGT SER DU HUR ÅREN BARA RINNER IVÄG. OCH INGEN VET VARFÖR DET BLEV SOM DET BLEV. DU KAN INTE BLUNDA FÖR ALLT DU INTE VILL SE. DET FINNS EN TID NÄR ALLT HOPP KOMMER HÄNGA PÅ DEN SVAGASTE LÄNKEN I KEDJAN. MEN DU SKA RESA DIG UPP. DU MÅSTE RESA DIG UPP IGEN MIN VÄN. DET RÄCKER NU. FÖR DET FINNS INGEN NÅD, EMPATI ELLER FÖRLÅTELSE I VERKLIGHETEN. SKYLL INTE IFRÅN DIG. JAG SKYLLER ALLTID IFRÅN MIG.

GIGI
I DITT LIV, VEM ÄR JAG? SE PÅ MIG, SÄG VAD DU SER. EN TVILLINGSJÄL, EN FIENDE SOM FALLER NER PÅ BARA KNÄN. BER OM NÅD, SER DU VITT SVART ELLER RÖTT? NÅT SOM SKIMRAT, NÅN SOM BLÖDER, NÅT SOM LEVDE SOM ÄR DÖTT? DÖDA, VI ÄR DÖDA, VI ÄR DÖDA, DÖDA. LÄGG DITT LIV I MIN HAND. SÄLJ DIN SJÄL TILL ETT BAND. JAG SKA TILLBE, TILLBE MARKEN DU RÖR. LÄGG DITT HJÄRTA I ALLT SOM DU GÖR. JAG SER PÅ DIG, JAG SER ETT BARN MED DYRA KLÄDER, BILLIG SMAK. EN UTBRÄND STJÄRNA UTAN SCEN. EN KLOCKA AV GULD OCH ETT HJÄRTA AV STEN. DU KÖPER KÄRLEK, SÄLJER HAT. TROR ATT SPEED & SOCKER ÄR SAMMA SAK. DINA GÅVOR KÄNNS SOM BLOMMOR STULNA FRÅN EN GRAV. SÅ REST IN PEACE ALLA MINA DRÖMMAR SMÅ, ALLA HIMLAR BLÅ, ALLA ROSA MOLN. BARNDOMEN & UNGDOMEN ÄR INTE LÄNGRE VÅR. VILA I FRID ÅH HÖGA AMBITIONER, HÖGMOD, ÖVERTRO. GLÄDJEN ÄR DÖD, LÄNGE LEVE GLÄDJEN. VAR HAR DU VARIT? SOM JAG HAR VÄNTAT. VAR HAR DU VARIT? SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIG.

FALSKA PROFETER
EN NATTVIND BLÅSER IN, SKALLRAR I FÖNSTREN INNAN REGNET FALLER. JAG TÄNDER MINA RÖDA LJUS, DOM BLIR ETT SUBSTITUT FÖR MÄNSKLIG NÄRHET OCH VÄRME. HAR VI EN SJÄL? HAR VÅRA SJÄLAR I SÅ FALL EN TVILLING NÅNSTANS? EN SPEGEL, EN KULA AV KRISTALL SOM VISAR FRAMTID? TROR DU PÅ FRAMTIDEN? DU MÅSTE KUNNA ENSAMHET OM DU VILL FÖRSTÅ EN ANNAN MÄNNISKA, EN KÄNSLA. VI KOMMER ALLA NÅGON ANNANSTANS IFRÅN ÄN DÄR VI RÅKAR VARA JUST NU. OCH ALLA SOM VI KÄNNER ÄR PÅ FLYKT FRÅN NÅGONTING OCH DET SOM SKRÄMMER OSS KAN VI INTE VÄLJA. SYNDEN, SKAMMEN, SKULDEN, DÖDEN, OTILLRÄCKLIGHETEN I OSS SJÄLVA. GALLERGRINDAR SLÅR IGEN OCH MURAR AV BETONG VÄXER OMKRING OSS. GRAFFITI & AFFISCHER, PEACE & LOVE BREDVID NAZISMEN, NÅGRA KÖNSORD, LITE RELIGION. VI VÄRNAR OM VÅR TRYCKFRIHET, VI ÄLSKAR VÅRAN VALFRIHET. VI TAR OSS FRIHETEN ATT HYLLA TOLERANSEN MEN VI PEKAR VÅRA ANKLAGANDE FINGRAR MOT ALLT SOM INTE PASSAR IN HÄR. JAG LOVAR, JAG SKA VARA DITT LAND, DU SKA VA MIN ARMÉ. DET HÄR ÄR MIN PROPAGANDA, MINA FLAGGOR DU SER. OCH VI HAR BARA VARANDRA, DET ÄR DET ENDA JAG VET. SÅ LÅT MIG VARA DITT KRIG, DU KAN VARA MIN FRED. LÅT MIG VARA IFRED. DU SÄGER ATT JAG VALDE MIN EXIL MEN JAG SÅG DET SOM ETT UPPDRAG, ETT FÖRTROENDE. OCH ÄVEN SJÄLVVALD ENSAMHET FÖRÄNDRAS NÄR ÅREN GÅR TILL EN ANNAN SORTS ENSAMHET. DET BÄSTA I MITT LIV KAN VARKEN LÅNAS ELLER KÖPAS ELLER SÄLJAS. DET BÄSTA I MITT LIV MÅSTE JAG VÅGA GE, FÖRST DÅ ÄR DET FÖRTJÄNAT. FÖRTJÄNAR JAG DIG? TROR DU ATT JAG PRATAR OM FÖRENKLAD MYTOLOGISERAD KÄRLEK? NEJ NEJ. JAG PRATAR OM GEMENSKAP, FÖRSTÅELSE, SOLIDARITET & VÄNSKAP. SÅ JÄVLA DUM ÄR JAG. DU VET DET, OCH JAG VET DET. VI ÄR FALSKA PROFETER. JAG KAN VISA DIG NU. JAG KAN GE DET TILL DIG. JAG KAN VISA DIG ALL MIN RESPEKT. KAN DU VISA MIG NU? KAN DU GE DET TILL MIG? KAN DU VISA MIG ALL DIN RESPEKT?

DEN SISTA SÅNGEN
DINA SOLVARMA HÄNDER. SVALA STILLAHAVSVINDAR LEKTE I DITT HÅR. JAG MINNS DET SOM OM DET VAR IGÅR. VI KÖRDE GENOM MALIBU NÄR DET ÄNTLIGEN BLIVIT VÅR. DET SKULLE BLI EN KYLIG NATT. DET SKULLE BLI ETT LÅNGSAMT FALL. OCH DU LOG GENOM FRÄKNARNA MED TÅRAR I ÖGONEN. ALLT FANNS I ÖGONEN. ALLT FINNS I ÖGONEN. VI LÄMNADE BLODSTÄNK I SPÅREN, MEN I MINNET BLÅSER VINDARNA. DINA WAYFARERS I DITT HÅR. DU GRÄT SOLVARMA TÅRAR. *COURTNEY SJÖNG OM MALIBU*, OCH ALLT KUNDE BLIVIT VÅRT. DET KOMMER BLI EN KYLIG NATT. DET KOMMER BLI EN ENSAM NATT. MEN JAG SKULLE INTE ÄNDRA NÅT ÄVEN OM JAG VETAT ATT DET HÄR VAR DEN SISTA GÅNGEN VI SÅGS. DET HÄR ÄR SISTA SÅNGEN DU FÅR. VI TOG BILEN TILL ROOSEVELT FÖR ATT HÄMTA KIDSEN INNAN VINTERLOVEN. DOM STOD PÅ LED. DOM SJÖNG I KÖR. DET KÄNDES SOM DOM SJÖNG FÖR OSS EN ALLRA SISTA SÅNG. VI ÄR PÅ FLYKT IGEN, BÅDE JAG OCH DU. VI KOMMER FRÅN NÅN ANNANSTANS ÄN DÄR VI ÄR JUST NU. ÅH DOM SJÖNG FÖR OSS, EN SISTA GÅNG, EN SISTA SÅNG. DOM SJÖNG FÖR OSS; "THE STARS ARE UP, ONE FELL DOWN AND FLEW AWAY, FLEW AWAY". DET HÄR ÄR SISTA GÅNGEN VI SES, SISTA SÅNGEN JAG GER DIG.