Kent & Efterlyst

"Varje år försvinner hundratals svenskar spårlöst. Många försvinner frivilligt, medan andra har blivit utsatta för brott. De anhörigas sorg, rädsla och längtan är en oerhörd börda att bära. Många viger sitt liv åt att söka efter sina älskade. I en kortfilm musiksatt med Kents nya singel ”Hjärta” vill Kent och Efterlyst uppmärksamma en grupp människor i samhället som ofta står ensamma i sitt lidande.

Filmen tar upp åtta autentiska försvinnanden som har uppmärksammats i Efterlysts sändningar i TV3 och är en konstnärlig tolkning av de anhörigas sorg, inte ett redaktionellt inslag. De anhöriga har godkänt att fallen uppmärksammas i filmen."

   

Kommentarer
Postat av: Fiona

verkar som att kent faktiskt fått upp ögonen mer och mer för världen utanför. genom att göra gratislåtar ocg gratisvideor till olika föreningar runt om i landet finns det många som får hjälp. jag minns för några år sedan när kent gav ut en låt som heter "nålens öga". den var med i en dokumentär om sexuella övergrepp, och texten i låten handlar om hur barnet ligger i sin säng; "alla fjärilar i magen vaknar upp och viskar välkommen hem"sen reklamen på tv "På Drift", där alla intäkter gick till organisationen "Friends" mot mobbig.och "2000" ska vi ju inte glömma, intromusiken till programmet "hemlös", och även där går alla pengar för musiken och videon till en organisation i stockholm för att hjälpa hemlösa.och till sist nu detta! otroligt bra kent!

(kan inte låta bli att faktiskt tycka om dem lite mer..)fortsätt såhär!

go kent!

2009-12-22 @ 14:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0